Drachentreff Lingen (Stefan Brenzen, Kai und Stefanie Segern) hadden ons uitgenodigd om naar Geeste te komen vliegeren.
Het was voor ons niet de eerste keer en namen de uitnodiging graag aan. Het vliegerveld ligt aan een waterreservoir van de kerncentrale van Lingen. Het is relatief een klein veld maar met goed overleg konden wij samen met alle uitgenodigde vliegeraars de toeschouwers genoeg laten zien. Een deel van de vliegeraars vlogen vanaf het strand en maakten met middel van vanen, windspelen en dergelijke een kleurrijk geheel van en de andere vliegeraars (ook wij) konden iets hoger op het grasveld te vliegeren. Bij aankomst bouwden wij onze luifel op en gingen wij iedereen even goedendag zeggen. Dit is altijd leuk omdat je elkaar niet iedere keer tegen komt. Avonds was er een welkoms-drankje en hadden wij tijd om even bij te praten.

Zaterdagmorgen was het een stralende dag en na het ontbijt dat werd aangeboden door de organisatie, werden er enkele ankers in het veld gedraaid voor wat lifters en het strand ‘versiert”
Het publiek wist het terrein ook te vinden en genoten van de vliegers en de windspelen. Zondag morgen begon net als de zaterdag en was het ook weer een mooie dag. Wij hebben genoten van dit weekend en komen weer graag terug.

PICTURE’S