FC Twente en hun hoofdsponsor Pure Energie hadden contact met ons opgenomen om iets te organiseren tijdens de open dag van de voetbalvereniging.
Omdat dit jaar Vliegerfeest Twenterand niet doorging en de open dag op dezelfde datum viel kwam dit goed uit. Er waren vele plannen maar omdat het te kort dag was is besloten dat we  enkele vliegeraars zouden uitnodigen en zouden vliegeren De dames zouden in de Pure Energie stand helpen, hier werd geen workshop gegeven maar werden vliegertjes uitgedeeld maar moesten wel goed in elkaar gezet worden.
Jurgen en Ingrid, Christopf en Tanja, Jan en Marga en wijzelf begonnen gezamelijk in de regen met het opbouwen van de tent en de vliegers, maar later op de dag werd het beter en kon toch nog wat in de lucht gezet worden. De spelers van het eerste elftal van FC Twente mochten tussentijds met de slee met daaraan de airbanner “spelen” Tussentijds lieten Tanja en Christoph de nodige snoepjes tussen het publiek uit de lucht vallen. Het was een geslaagde en drukke dag, maar we hebben met zn allen het vliegeren weer kunnen promoten en als afsluiting wat gegeten bij een steakhouse.

FOTO’S