Er zijn verschillende vliegerevenementen op dit weekend maar wij hadden dit jaar gekozen om naar Rijsbergen te gaan.
De organisatie vierde dit jaar haar 10 jubileum en wilden dit wel ‘meevieren” Dit is voor ons niet de eerste keer dat wij samen met Jan en Marga richtig het zuiden afreisden. Op enkele jaren na waren wij bij elke editie aanwezig. Dit jaar hadden wij afgesproken  om samen Jurgen en Ingrid van Almelo en de Familie Kruger uit Duitsland naar Rijsbergen af te reizen. Voor hen was het de eerste keer en zij wilden graag bij ons staan. De organisatie had aangegeven dat dit geen probleem was en  dat wij een mooi plekje zouden krijgen waar wij gezamenlijk bij elkaar konden staan. Vrijdagmorgen reden wij met ons vieren richting het zuiden om iets buiten Rijsbergen de anderen te treffen zodat we gezamenlijk het terrein op zouden rijden. Dit is voor ons maar ook voor de organisatie prettig zodat zij dan ook geen overbodige meters gereserveerd zouden houden. Dit is hier ook wel nodig want door de vele deelnemers t.o.v het veld ben je elke meter ook wel nodig.
Wij werden zoals gewoonlijk hartelijk welkom geheten en richten snel onze plekken in. Daarna natuurlijk snel even een vlieger in de lucht en verschillende vliegeraars die al op het terrein waren te groeten. Vrijdag avond waren de deelnemers uitgenodigd voor een drankje en de opening van het vliegerfeest,  altijd leuk om weer bij te praten.
Zaterdag en zondag waren mooie dagen, lekker zonnetje en voldoende wind, wij probeerden dan ook voor het ontbijt de eerste vliegers in de lucht te zetten. Dit is ook wel nodig, want door de vele deelnemers was het de rest van de dag soms wel zoeken voor een plekje in de lucht. Maar met goed overleg kom je ver en anders een extra bakje koffie 🙂  Al met al was het weer een mooi en gezellig weekend, de foto’s vertellen de rest

PICTURE’S