Dit jaar zijn wij weer voor het eerst weer gaan vliegeren bij de schaapskooi (laatste zondag van de maand). Januari hadden we overgeslagen omdat in dit weekend het Nieuwjaarsvliegeren was bij de Johanneshoeve.
Rond 11.00 uur kwamen de vliegeraars binnen druppelen en werd er eerst een bakje koffie gedronken die de dames van de schaapskooi koffie klaar hadden staan. De weersvoorspellingen kwamen uit, het was koud en een stevige wind bij de schaapskooi. Maar het duurde niet lang voordat de eerste vliegers in de lucht stonden. Na een uurtje of 2 werd het tijd om ons weer op te warmen en gingen we met zn allen naar binnen voor een kop warme chocolademelk met appelgebak. Je moet met deze winterse temperaturen wel goed voor jezelf zorgen toch?
Nog even weer naar buiten om te vliegeren en na een tijd begon de zon langzaam onder te gaan en werd het tijd om de vliegers binnen te halen. Maar voordat we naar huis gingen werd er natuurlijk een pannenkoek met dubbelspek genuttigd en keken we terug naar een gezellige dag.

PICTURE’S