Het was eerst niet de bedoeling om naar het leuke/en gezellige vliegerfeest van Henk en Henk te gaan omdat wij andere afspraak had tijdens dit weekend.
Door omstandigheden ging dit niet door maar tussentijds was het ook niet meer mogelijk om aan te melden om te overnachten. Omdat onze vrienden Jan en Marga er wel waren, zijn we als daggast zaterdags naar Beertha waar het vliegerfeest bij de jachthaven werd gehouden bij hen op bezoek gegaan. (natuurlijk met wat vliegers in de auto).
Wij werden hartelijk welkom geheten door H&H en Jan had de koffie klaar. Maar eerst een vlieger in de lucht gezet want een dag is zo voorbij niet waar.
Tijdens het vliegerfeest waren er ook modelboten en echte boten te bezichtigen en we kwamen tijdens het gesprek met de eigenaar van de jachthaven achter dat dit ook geen goedkope hobby is 🙂
De hele dag werd er gevliegerd en tijdens de schemering ook nog wat genachtvliegert (mooi woord) Tussentijds hield Holger Friedrichs ook een feestje wat hij was jarig, ook heel gezellig.
Zoals ik net als zij, als het gezellig is vliegt de tijd dus moest er langzamerhand weer ingepakt worden en moest er koers richting Westerhaar gezet worden. Henk en Henk, Jan en Marga, nogmaals hartelijk bedankt voor de gastvrijheid en hopelijk weer een Blauwestad in 2018.

FOTO’S