Vliegerfeest Meppel wordt al enige jaren georganiseerd tijdens Hemelvaart door Daan en Hilbert Knol (Vliegerijd). Het is een leuk vliegerfeest aan de rand van Meppel.

Ook dit jaar waren we weer van de partij en samen met Jan en Marga gingen we woensdagavond op weg richting Meppel. Bij aankomst was er plek genoeg maar toen we geinstaleerd waren werd de camping al aardig vol. Camping? Ja camping want je staat niet met de caravan op het vliegerveld, die is daar achter. Een mooi veld waar je behoorlijk wat vliegers in de lucht kan zetten.
Kan, want het was nou niet ideaal vliegerweer. De zon scheen vol op, het was warm, heel warm en de wind werkte zoals zo vaak met deze warmte niet mee. Als je op het vliegerveld stond was het bijna niet uit te houden, of je moest voor voldoende schaduw zorgen. Aan dit alles kon de organisatie niets aan doen, zij hadden hun best gedaan. Het kampeer en vliegerveld zag er goed uit en vrijdagavond bij de welkoms borrel was goed geregeld. Omdat de wind niet echt meewerkte hebben we samen de Duitse buren de ruimte voor onze caravans maar vol windspelen gezet en dat zag er (vinden wij) gezellig uit.  Wij kijken terug op een mooi en zeker gezellig weekend en bedanken de organisatie voor een mooi weekend.

FOTO’S