Het bestuur van het Openluchttheater Eibergen heeft ook dit jaar ons gevraagd of wij ook een vliegerfeestje konden organiseren tijdens het Streekfestival . Na het succes (ondanks weinig wind) zeiden wij hier geen nee tegen en hebben wij weer een aantal vlieger vrienden uitgenodigd

Vrijdags in de middag kwamen de deelnemers aan en werd het terrein “aangekleed” en avonds lekker bijgekletst met een….
Zaterdag was het ook een rustige maar zonnige dag met weinig wind, op het einde van de middag kon er ,net als vorig jaar,  wel gevlogen worden maar met moeite.
Daarna werd het tijd voor de barbecue, aangeboden door het openluchtmuseum. Het was een gezellige dag met op het laatst nog wat vliegers in de lucht met de nodige verlichting van Jos.

Zondag, de dag van het streekfestival.
Het was een mooie zonnige dag maar geen wind. De hele dag werd er geprobeerd om wat in de lucht te zetten voor de vele bezoekers, maar dit viel helaas tegen. Op de grond was genoeg neergezet wat de mensen konden bekijken, maar je wilt als vliegeraars en organisatie de bezoekers toch ook het echte vliegeren laten zien. de workshop vliegertjes maken was een succes. Vele kinderen hebben een vliegertje gemaakt en die moest natuurlijk meteen opgelaten worden, dit lukte maar er moest gerend worden ?

Conclusie: Het was een heel mooi en gezellig weekend en hopelijk niet de laatste in Eibergen.

PICTURE’S