Dit was voor de eerste keer dat we Drachenfest Lingen/Geeste bezoeken.
Er was met de organisatie overlegt dat wij daar een tentoonstelling zouden organiseren met Jan en Marga. Bij aankomst werden wij hartelijk ontvangen en na het opzetten van de caravan ed. De caravans staan niet, zoals wij gewend zijn, aan het vliegerveld en dus hierna meteen even naar de vliegerweide kijken. Het veld is niet groot en ligt mooi aan een meer, maar met goed onderling overleg kunnen wij samen met de andere deelnemers er een mooi weekend van maken. Vrijdagavond had de organisatie een gezellige avond georganiseerd en kon er weer bijgepraat worden.
Zaterdagmorgen de tent voor de expositie opgezet en Jan kon zijn Japanse vliegers opbouwen voor een kleine expositie en daarna kon er gevlogen worden. Het weer was stralend maar de wind… ,daarom maar vliegers opgebouwd en aan hengels tentoongesteld.
Tussentijds deed iedereen zijn best door een beetje te rennen met de vlieger om het publiek te vermaken en dat lukte wel 🙂
Zaterdagavond was het gezamelijk grillen met de gezelligheid die daar bij hoort. Zondagmorgen zijn we gestart met een gezamenlijk ontbijt die door de organisatie aangeboden werd en daarna weer naar het veld. Het weer was net als zaterdag dus moest er “gewerkt”worden. Maar ook deze dag was geslaagd en op het einde van de dag gingen wij met een goed gevoel naar huis.

FOTO’S